ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fată de numai 16 ani rănită grav, după ce a încercat să treacă strada neregulamentar, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 8 septembrie 2014, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe Calea Bogdăneștilor din Timişoara.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 63 de ani, din localitatea Glimboca, judeţul Caraş-Severin, a condus un autoturism pe strada mai sus amintită, dinspre bulevardul Cetăţii spre strada Dunărea, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, pietonul, o fată în vârstă de doar 16 ani, a suferit răni grave, în timp ce șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore