Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFată de numai 16 ani rănită grav, după ce a încercat să...

Fată de numai 16 ani rănită grav, după ce a încercat să treacă strada neregulamentar, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 8 septembrie 2014, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe Calea Bogdăneștilor din Timişoara.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 63 de ani, din localitatea Glimboca, judeţul Caraş-Severin, a condus un autoturism pe strada mai sus amintită, dinspre bulevardul Cetăţii spre strada Dunărea, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, pietonul, o fată în vârstă de doar 16 ani, a suferit răni grave, în timp ce șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare