Un scaun cu rotile special, printr-o campanie socială: ”Dopuri… pentru o cauză”, la Timișoara. AJUTĂ ȘI TU!

Timişorenii cu simţ civic şi suflet mare sunt invitaţi să se alăture campaniei ”Dopuri…pentru o cauză!!!”. Persoanele interesate să facă un bine pot ajuta printr-un gest mic, dar important: donând dopuri de plastic (dopurile PET-urilor de apă, băuturi răcoritoare, etc.). Banii obţinuţi din reciclarea acestora urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile special, care valorează 2.800 de euro.

Fotoliul rulant este necesar unei tinere din Timişoara, o fată de numai 18 ani care suferă de numeroase afecţiuni, printre care hidrocefalie şi tetrapareză.

Cei care doresc să ajute donând dopuri sunt așteptați la Iulius Mall Timișoara, până la finalul acestei luni, mai precis pe data de 30 septembrie 2014, la centrul de colectare, amplasat vis-a-vis de Centrul Info.

Inedita campanie de colectare a dopurilor din plastic a debutat în toamna anului 2012, când o altă tânără a fost sprijinită să achiziţioneze scaunul special de care avea nevoie. Pentru îndeplinirea scopului acţiunii sociale sunt necesare nu mai puțin de 22 de tone de dopuri (aproximativ 12 milioane de dopuri), organizatorii reuşind să strângă până în prezent doar două tone.

Iniţiatorul şi coordonatorul campaniei ”Dopuri… pentru o cauză!!!” este dr. ing. Stana Octavian de la Departamentul Hidrotehnică a Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnice Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img