Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn scaun cu rotile special, printr-o campanie socială: ”Dopuri... pentru o cauză”,...

Un scaun cu rotile special, printr-o campanie socială: ”Dopuri… pentru o cauză”, la Timișoara. AJUTĂ ȘI TU!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişorenii cu simţ civic şi suflet mare sunt invitaţi să se alăture campaniei ”Dopuri…pentru o cauză!!!”. Persoanele interesate să facă un bine pot ajuta printr-un gest mic, dar important: donând dopuri de plastic (dopurile PET-urilor de apă, băuturi răcoritoare, etc.). Banii obţinuţi din reciclarea acestora urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile special, care valorează 2.800 de euro.

Fotoliul rulant este necesar unei tinere din Timişoara, o fată de numai 18 ani care suferă de numeroase afecţiuni, printre care hidrocefalie şi tetrapareză.

Cei care doresc să ajute donând dopuri sunt așteptați la Iulius Mall Timișoara, până la finalul acestei luni, mai precis pe data de 30 septembrie 2014, la centrul de colectare, amplasat vis-a-vis de Centrul Info.

Inedita campanie de colectare a dopurilor din plastic a debutat în toamna anului 2012, când o altă tânără a fost sprijinită să achiziţioneze scaunul special de care avea nevoie. Pentru îndeplinirea scopului acţiunii sociale sunt necesare nu mai puțin de 22 de tone de dopuri (aproximativ 12 milioane de dopuri), organizatorii reuşind să strângă până în prezent doar două tone.

Iniţiatorul şi coordonatorul campaniei ”Dopuri… pentru o cauză!!!” este dr. ing. Stana Octavian de la Departamentul Hidrotehnică a Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnice Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...