2013.12.06.19.30

Transylvaniacam este un website care afisează imagini transmise live din Piaţa Unirii a oraşului Cluj Napoca. Astfel, oricine din lume poate intra pe pagina online oficială a earthcam-ului din Cluj şi va vedea oraşul, în special Piaţa Unirii de deasupra. Pe lângă imagini, pagina prezintă în limba engleză, pentru înţelesul străinilor, informaţii despre oraş.

În acestă perioadă se pot vedea amenajările din Cluj cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi anume căbănuţele cu produse specifice sărbătoriilor de iarnă, şcena pentru reprezentaţii dar şi patinoarul oferit de către primărie „cluj-napocarilor”. Amintim că Primăria Timişoara nu şi-a permis în acest an să cheltuie din bugetul local bani pentru un pationoar.

Mai mult decât atât, Transylvaniacam a intrat anul acesta în top 25 cele mai interesante earthcams. Există o camera live în Piaţa Operei din Timişoara care transmite live pe Banaterra, însă aceasta nu transmite rapid imaginile, nu are o pagină reprezentativă pentru Timişoara şi nu este mediatizată atât de intens cum este Transylvaniacam a celor din Cluj-Napoca

Timişoara şi Cluj-Napoca sunt ambele oraşe ce candidează pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, iar oraşul Cluj-Napoca a câştigat titlul de capitală europeană a tineretului pentru anul 2015.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.