Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn sârb ”aburit” și prietena sa, beată CRIȚĂ, au făcut spectacol în...

Un sârb ”aburit” și prietena sa, beată CRIȚĂ, au făcut spectacol în fața polițiștilor rutieri, la Timișoara FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ținând cont de faptul că județul Timiș este situat la granița cu Serbia, iar Inspectoratul General al Poliției Române a demarat acțiunea BLOCADA, care vizează tocmai județele aflate la granița României cu statele non-UE, oamenii legii din Timiș au acționat aproape pe tot parcursul nopții pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, verificând cât mai mulți șoferi, în mod deosebit dacă au consumat băuturi alcoolice.

Șoferi ”aburiți”, dar și care au încălcat sub altă formă limitele legale s-au găsit destui, însă spectacolul oferit de un sârb și de prietena sa româncă ar concura o scenă dintr-un film de comedie. Tras pe dreapta de polițiști, șoferul, care nu știa ”o boabă” românește, a încercat să-i convingă pe oamenii legii că a băut, dar vrea să plece acasă, indiferent de litera de lege care spune clar că trebuie să meargă la spital pentru a i se preleva probe biologice. În scenă a intrat și prietena sa, o studentă din Reșița, care era beată criță, iar show-ul a fost total, însă pentru a vedea cum a decurs întreaga scenă, urmăriți înregistrarea de mai jos, în care, la începutul înregistrării, apare o altă femeie atât de bine ”încălzită” încât circula cu o mașină decapotabilă, cu hard-top-ul deschis la o temperatură ce nu depășea 15 grade Celsius, alături de alte trei persoane, printre care și proprietarul mașinii, toți băuți.

1 COMENTARIU

  1. Chestia cu „protocolul”,(„va rog sa mergem,dar o sa aveti dosar penal,dar va rog”),la prietenii sarbi iti puneau lanturi la picioare,la croati iti trageau un avertisment in genunchi,la greci te lasau sa pleci,si deschideau foc automat dupa auto !!!Deci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare