Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV Confuzie de râsu’ lumii! Poliţiştii l-au confundat pe Florin Ilie cu un alt bărbat. Tu ce zici, seamănă?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urmă cu numai câteva ore un incident a captat întreaga atenţie a presei locale şi nu numai. Este vorba despre altercaţia avută de o persoană rămasă neidentificată, cu un poliţist de la rutieră, care a încercat să oprească o maşină înmatriculată în Bulgaria.

Şoferul acesteia a refuzat oprirea la semnalele agentului rutier, după care a demarat în trombă, iar rutiera a plecat în urmărirea maşinii. Urmăritul a oprit la un moment dat, a coborât din maşină, iar unul dintre pliţişti s-a îndreptat spre el pentru a-l legitima, moment în care şeferul i-a aplicat o lovitură în figură, după care celălalt poliţist a deschis focul în plan vertical, însă bărbatul s-a urcat înapoi la volanul autoturismului şi a fugit din nou, oamenii legii găsind maşina abandonată în zona Plafar.

Poliţistul s-a ales cu fractură de piramidă nazală şi se află încă la spital, dar ceea ce este mai interesant este faptul că, din primele cercetări efectuate de Poliţie, NU Florin Ilie, cel suspectat iniţial de comiterea faptei, este agresorul. Oamenii legii aşteaptă acum revenirea agentului rănit la sediul Poliţiei, unde acesta va fi confruntat cu Florin Ilie, însă conform unor surse agresorul fiind în continuare în libertate.

Cum totul a fost o confuzie creată de poliţiştii prezenţi la faţa locului, imaginea lui Florin Ilie a fost şifonată în cel mai grosolan mod cu putinţă. Sportivul ar putea reveni totuşi la antrenamente, întrucât pe data de 12 aprilie va intra din nou în ring, în cadrul unei gale ce are loc la Reşiţa.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

4 COMENTARII

  1. Ce incercari de promovare penibile….!Pentru ce in reportaj e mentionat si clubul sportiv si gala care va avea loc?ce relevanta are?se face publicitate prin imagine negativa..sportivul lui peste prajit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore