Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXCLUSIV Confuzie de râsu’ lumii! Poliţiştii l-au confundat pe Florin Ilie cu un alt bărbat. Tu ce zici, seamănă?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu numai câteva ore un incident a captat întreaga atenţie a presei locale şi nu numai. Este vorba despre altercaţia avută de o persoană rămasă neidentificată, cu un poliţist de la rutieră, care a încercat să oprească o maşină înmatriculată în Bulgaria.

Şoferul acesteia a refuzat oprirea la semnalele agentului rutier, după care a demarat în trombă, iar rutiera a plecat în urmărirea maşinii. Urmăritul a oprit la un moment dat, a coborât din maşină, iar unul dintre pliţişti s-a îndreptat spre el pentru a-l legitima, moment în care şeferul i-a aplicat o lovitură în figură, după care celălalt poliţist a deschis focul în plan vertical, însă bărbatul s-a urcat înapoi la volanul autoturismului şi a fugit din nou, oamenii legii găsind maşina abandonată în zona Plafar.

Poliţistul s-a ales cu fractură de piramidă nazală şi se află încă la spital, dar ceea ce este mai interesant este faptul că, din primele cercetări efectuate de Poliţie, NU Florin Ilie, cel suspectat iniţial de comiterea faptei, este agresorul. Oamenii legii aşteaptă acum revenirea agentului rănit la sediul Poliţiei, unde acesta va fi confruntat cu Florin Ilie, însă conform unor surse agresorul fiind în continuare în libertate.

Cum totul a fost o confuzie creată de poliţiştii prezenţi la faţa locului, imaginea lui Florin Ilie a fost şifonată în cel mai grosolan mod cu putinţă. Sportivul ar putea reveni totuşi la antrenamente, întrucât pe data de 12 aprilie va intra din nou în ring, în cadrul unei gale ce are loc la Reşiţa.

4 COMENTARII

  1. Ce incercari de promovare penibile….!Pentru ce in reportaj e mentionat si clubul sportiv si gala care va avea loc?ce relevanta are?se face publicitate prin imagine negativa..sportivul lui peste prajit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Bilant de weekend la Rutiera: sute de amenzi, zeci de soferi lasati pietoni

Weekend nefast pentru 32 de şoferi din Timişoara, care au rămas pietoni, după ce...

Razboi PSD Timis – Nicolae Robu, pe Facebook: de ce boala sufera Robu conform social-democratilor

Cu drumurile din Timișoara pline de zăpadă și cu probleme cu alimentarea cu gaz...

Sef de politie din Timis, vedeta pe Facebook pentru ca nu stie sa numere pana la cinci

Poliţiştii din Recaş, sursă de amuzament pentru colegii lor din toată ţara. Un act...