Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCroaziere, destinaţii exotice sau city break-uri, toate la târgul de turism de...

Croaziere, destinaţii exotice sau city break-uri, toate la târgul de turism de la Iulius Mall

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zeci de destinaţii la preţuri tentante vor fi expuse doritorilor în perioada 4 – 6 aprilie, în cadrul evenimentului „Shopul de Vacanţa” de la parterul şi demisolul mall-ului. Târgul reuneşte agenţii de turism şi hoteluri autohtone sau internaţionale ce îşi vor prezenta diversitatea de oferte. De la croaziere de lux, destinaţii în ţări exotice, city break-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive şi până la excursii aproape de casă, în România. Reducerile la pachete pot fi de până la 50% pentru Paşte, 1 Mai şi sezonul estival, acestea fiind pregătite de agenţiile de turism participante şi de alte 35 de pensiuni din zone turistice ale ţării.

În plus, pentru prima dată, timișorenii pot pleca gratuit în Tenerife. Tot ceea ce trebuie să facă este să participe la tombola din cadrul „Shopului de Vacanță”, iar norocosul câștigător va petrece 7 zile de vis în Tenerife. Tot la tombolă, agenția As Tour oferă un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, cu transport inclus, în Grecia. De asemenea, iubitorii de escapade aproape de Timișoara au posibilitatea de a câștiga 5 zile de relaxare la pensiunea Gasthof Tirol din Văliug. Taloanele se găsesc în Catalogul de Vacanță, care se distribuie gratuit în oraș și la Iulius Mall, până pe 6 aprilie. Extragerea premiilor va avea loc duminică, la ora 19:00, la Centrul Info din mall.

„Shopul de Vacanţă” va fi deschis de vineri până duminică inclusiv, între orele 10:00 şi 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare