Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Croaziere, destinaţii exotice sau city break-uri, toate la târgul de turism de la Iulius Mall

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zeci de destinaţii la preţuri tentante vor fi expuse doritorilor în perioada 4 – 6 aprilie, în cadrul evenimentului „Shopul de Vacanţa” de la parterul şi demisolul mall-ului. Târgul reuneşte agenţii de turism şi hoteluri autohtone sau internaţionale ce îşi vor prezenta diversitatea de oferte. De la croaziere de lux, destinaţii în ţări exotice, city break-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive şi până la excursii aproape de casă, în România. Reducerile la pachete pot fi de până la 50% pentru Paşte, 1 Mai şi sezonul estival, acestea fiind pregătite de agenţiile de turism participante şi de alte 35 de pensiuni din zone turistice ale ţării.

În plus, pentru prima dată, timișorenii pot pleca gratuit în Tenerife. Tot ceea ce trebuie să facă este să participe la tombola din cadrul „Shopului de Vacanță”, iar norocosul câștigător va petrece 7 zile de vis în Tenerife. Tot la tombolă, agenția As Tour oferă un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, cu transport inclus, în Grecia. De asemenea, iubitorii de escapade aproape de Timișoara au posibilitatea de a câștiga 5 zile de relaxare la pensiunea Gasthof Tirol din Văliug. Taloanele se găsesc în Catalogul de Vacanță, care se distribuie gratuit în oraș și la Iulius Mall, până pe 6 aprilie. Extragerea premiilor va avea loc duminică, la ora 19:00, la Centrul Info din mall.

„Shopul de Vacanţă” va fi deschis de vineri până duminică inclusiv, între orele 10:00 şi 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...