pisici

Weekend special pentru iubitorii de pisici din Timişoara. Peste 100 de feline din toate rasele vor putea fi admirate de cei care trec pragul Iulius Mall. Prima expoziţie internaţională Felina World Cat Federation, va avea loc în acest sfârşit de săptămân, la etajul întâi al mall-ului (lângă trambulină).

„Expoziţia concurs va reuni pisici spectaculoase din Suedia, Rusia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia şi România, unele fiind deţinătoare ale unor titluri de campioane mondiale la competiţiile de profil. Pe parcursul celor două zile (2 – 3 decembrie), vizitatorii Iulius Mall vor avea ocazia să admire feline de toate rasele, de la cele de talie mică sau fără blană, până la cele impresionante, de talie mare. Un juriu internaţional de specialitate va desemna cele mai frumoase şi elegante pisici, care vor fi premiate pe categorii: juniori, adulţi, seniori şi pisici de casă”, anunţă Iulius Mall.

Sursă foto: Bored Panda

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.