Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Atenție olteni… și nu numai! Polițiștii din Timișoara nu-s ”fraieri”

- Advertisement -

Scene desprinse parcă din filme, joi, 5 septembrie 2013, la Timișoara. În fața Parcului Botanic, doi agenți de poliție rutieră, aflați pe motociclete, au oprit în trafic o mașină care nu a acordat prioritate în zona sensului giratoriu din Piața Mărăști. La volanul mașinii, o tânără care avea în jur de 25 de ani, fără centura de siguranță și fără acte asupra ei.

Aceasta a dat repede telefon prietenului ei să-i aducă actele, iar după doar câteva minute acesta s-a înfățișat cu ”gura mare” în fața polițiștilor. Bărbatul, de circa 40 de ani, extrem de nervos și agitat, a început să stige la oamenii legii să-i înapoieze actele prietenei sale, deși aceștia îl urmau să-i întocmească femeii procesul verbal.

Bărbatul a început să strige tot mai tare, iar la un moment dat, după cum se ved și pe filmare, s-a retras spre mașina prietenei sale, așa cum i-a cerut polițistul, nu înainte de a-l face pe omul legii ”fraier”, cuvânt de la care a pornit o adevărată acțiune ca-h filme. Agentul a lăsat completarea procesului verbal, s-a dus imediat lângă bărbatul turbulent în încercarea de a-l imobiliza, însă mehedințeanul a devenit și agresiv, fapt pentru care organul de poliție a fost nevoit să se îndrepte cu acesta înspre gardul parcului, pentru a nu exista riscul ca cei doi să ajungă pe carosabil. Ajutat de cellalt coleg, polițistul l-a încătușat, cu greu, pe scandalagiu și l-au dus la secție, acolo unde i-au întocmit olteanului dosar penal și i-au aplicat o amendă de 400 de lei.

Pe lângă sancțiunile aplicate omului recalcitrant, polițiștii nu au uitat nici de șoferița indisciplinată, acesteia fiindu-i suspendat permisul pentru neacordarea de prioritate și încasând o amendă de 480 de lei pentru toate infracțiunile comise în trafic.

Așadar, olteni, moldoveni, ardeleni și chiar bănățeni (nu că ar conta), luați aminte! Polițiștii din Timișoara nu-s fraieri!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore