Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

1 octombrie, zi de aniversare la căminul pentru persoane vârstnice din Timișoara. Ce mesaj transmite președintele Casei de Pensii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Căminul pentru Persoane Vârstnice Timişoara aniversează miercuri, 1 octombrie 2014, începând cu ora 11:00, ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”. Programul artistic va fi suținut de grupul vocal artistic al Penitenciarului Timișoara. Această manifestare se va desfăşura la sediul instituţiei situate pe str. Inocenţiu Klein nr. 25-29, transmite Elena Iolanda Răducan – șeful acestui serviciu.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Casei Județene de Pensii Timiș, Viorel Popa, ne-a informat cu privire la mesajul transmis de președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Ileana Ciutan, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, pe care vi-l redăm mai jos:

”Dragii noştri părinţi şi bunici,

Ziua de 1 octombrie, dedicată omagierii celor ajunşi în toamna vieţii, este o zi specială pentru toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă, zi încărcată de înţelepciune şi har.
Am deosebita plăcere şi -în acelaşi timp- marea onoare de a mă adresa dumneavoastră în cel de-al treilea an de mandat ca Preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice, animată de dorinţa de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire.
Toate acţiunile şi măsurile promovate de colegii din Casa Naţională de Pensii Publice, precum şi din casele teritoriale, au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari. Îmi doresc pentru mine şi colegii mei să trăim, prin dumneavoastră, satisfacţia misiunii îndeplinite.
Astăzi însă, mai mult ca oricând, afecţiunea şi recunoştinţa noastră se vor revărsa asupra dumneavoastră, făuritori de valori materiale şi spirituale, suflete nobile care ne-aţi călăuzit paşii în viaţă şi ne sunteţi modele de urmat.
Doresc să vă asigur că priceperea şi energia noastră vor fi orientate şi în continuare pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie, iar în mintea şi sufletul meu aveţi un loc aparte.
Adresez tuturor calde urări de sănătate, linişte şi bucurii alături de cei dragi.
La mulţi ani!
Preşedinte CNPP,
Ileana Ciutan”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...