Teodor s-a afirmat pe scena muzicii jazz prin stilul aparte de a combina diferite curente muzicale dar și prin readucerea în prim-plan al sunetului unic al orgii Hammond.

Alături de JazzyBIT, Teodor are un palmares impresionant raportat la tinerețea lui și a grupului, cu participări multiple la festivaluri din România, cum ar fi Gărâna Jazz Festival, Green Hours Jazz Festival, JazzTM, Timișoara Jazz Festival sau Alba Jazz, dar și concerte prin Europa în Italia, Austria sau Ungaria.

În anul 2014, JazzyBIT a fost finalistă în cadrul renumitului concurs European Jazz Award, l Tuscia in Jazz – Italia, și a primit premiul de debut pentru anul 2013 din partea Fundației Muzza.

Teodor va prezenta un program original SOLO PIANO, ca și „special guest” fiind invitată solista de jazz Viorica Pintilie.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.