Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara se mândresc cu ”Olota”! Ce a reușit cățelușa FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu a găzduit săptămâna trecută ediţia a XI-a a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia a fost organizată pe două paliere: unul intern, cu participarea structurilor M.A.I. şi al doilea extern, cu participarea echipelor din Turcia şi Bulgaria.

Jandarmeria Română a participat în concurs la probele susţinute pentru câinii universali şi câini specializaţi în detectare explozivi, ocupând pentru prima dată mai multe locuri pe podium.

De asemenea o premieră a fost cea a participării reprezentanților Timișoarei în competiția amintită, prin intermediul Grupării de Jandarmi Mobile, care a participat la acest acest campionat cu cuplul chinotehnic format dintr-un plutonier adjutant şi căţeluşa Olota, la categoria câine universal.

Așa cum era de așteptat, sutele de ore de pregătire asidue şi efortul depus în sprijinirea antrenamentelor desfăşurate de către personalul grupei de conductori câini serviciu și-au spus cuvântul, reprezentanţii Grupării Mobile din Timişoara reușind să se claseze pe locul IV în competiţia internă şi pe locul VI în competiţia internaţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...

Interes mare pentru a lucra în Primăria Timişoara! 67 de candidați s-au înscris pentru cele 20 de posturi scoase la concurs

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului...

Angajări din sursă externă la Poliție! În Timiș sunt disponibile 18 posturi

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante de personal contractual,...