vineri,30,iulie,2021
AcasăStiriSocialJandarmii Grupării Mobile din Timișoara se mândresc cu ”Olota”! Ce a reușit...

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara se mândresc cu ”Olota”! Ce a reușit cățelușa FOTO

Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu a găzduit săptămâna trecută ediţia a XI-a a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia a fost organizată pe două paliere: unul intern, cu participarea structurilor M.A.I. şi al doilea extern, cu participarea echipelor din Turcia şi Bulgaria.

Jandarmeria Română a participat în concurs la probele susţinute pentru câinii universali şi câini specializaţi în detectare explozivi, ocupând pentru prima dată mai multe locuri pe podium.

De asemenea o premieră a fost cea a participării reprezentanților Timișoarei în competiția amintită, prin intermediul Grupării de Jandarmi Mobile, care a participat la acest acest campionat cu cuplul chinotehnic format dintr-un plutonier adjutant şi căţeluşa Olota, la categoria câine universal.

Așa cum era de așteptat, sutele de ore de pregătire asidue şi efortul depus în sprijinirea antrenamentelor desfăşurate de către personalul grupei de conductori câini serviciu și-au spus cuvântul, reprezentanţii Grupării Mobile din Timişoara reușind să se claseze pe locul IV în competiţia internă şi pe locul VI în competiţia internaţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
183CititoriConectați-vă
47,000AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente