Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ajutoare nemțești pentru sinistrații din Banat FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În timp ce partea de vest a României a fost lovită de furia apelor, locuitorii din Munster (localitate aflată în Germania) au avut de suferit datorită aceloraşi efecte ale furiei naturii. Dând dovadă de spirit de solidaritate, aceştia au colectat şi apoi donat obiecte de mobilier şi aparatură de uz casnic, atât pentru victimele inundaţiilor din Germania, cât şi pentru cele din Banat.

Un TIR plin cu ajutoare a plecat din Munster către 17 familii din localităţile Şemlacu Mic şi 3 familii din Gătaia. Oamenii vor primi paturi, scaune, dulapuri, saltele, electrocasnice, filtre de cafea, fierbătoare de apă şi veselă.

Membrii Asociaţiei Civice Banat, ai Asociaţiei ARSENS, ai Clubului Rotary Timişoara şi personalul Primăriei Gătaia au organizat pentru astăzi, 30 septembrie 2014, cu aproximare la ora 17.00, descărcarea transportului şi repartizarea donaţiilor pentru cele 20 de familii care au nevoie de acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare