politia-de-frontiera

Duminică, 5 aprilie 2014, în jurul orelor 22:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Narcis D., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiuni de furt. Cel în cauză trebuia să execute o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 3 luni cu închisoare.

După numai câteva ore, la același Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Petru D., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş.

La efectuarea formalităţilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că și pe numele timișeanului era emis un mandat de urmărire internaţională în vederea arestării şi predării către Germania pentru săvârşirea infractiunii contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră le-au întrerupt ”excursiile”, cei doi fiind predaţi unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here