ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat din localitatea timişeană Bara va face închisoare pentru că nu a plătit o amendă de 5.000 de lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 30 septembrie 2013, poliţiştii din cadrul Posturilor Bara şi Balinţ l-au depistat pe T. Constantin, de 43 de ani, din localitatea Bara, pe numele căruia Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de patru luni, motivul fiind sustragerea, cu rea credinţă, de la plata unei amenzi penale.

Timişeanul ar fi avut de achitat 5.000 de lei, amendă penală stabilită de magistraţi după ce a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi lovire şi alte violenţe.

T. Constantin a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore