Robu anunță ”Raiul” șoferilor: ”Mâine seară se deschide circulația pe strada Ștefan cel Mare” VIDEO

- Advertisement -

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a anunțat marți că traficul de strada Ștefan cel Mare va fi redeschis mîine seară. Deși lucrările sunt în toi pe acest șantier, partea aflată pe direcția Fabrica de Bere – Calea Stan Vidrighin va fi dată în folosință pentru trafic, urmând ca cealaltă jumătate de drum să fie închisă traficului rutier pentru a se putea efectua lucrări la fel cum s-au făcut pe partea amintită.

”Mâine seară se va da drumul la circulație pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea de la intersecția cu strada ȘT. O. Iosif și până la intersecția cu strada 1 Decembrie, pe partea amenajată a străzii, cea pe care s-au efectuat până acum lucrări” a anunțat edilul-șef al Timișoarei, marți. Motivul deschiderii traficului pe acest tronson este legat de faptul că pe partea pe care acum se poate circula este nevoie, de asemenea, de lucrări similare celor efectuate pe partea pe care se circulă la acest moment. ”Se va disponibiliza partea cealaltă pentru ca de poimâine să poată începe lucrările și acolo” a completat Robu.

Șoferi, atenție la sensuri

”Vom da drumul cu această ocazie și conexiunii între strada Ștefan cel Mare și strada Eroilor de la Tisa, îm ambele sensuri, dar numai cu virare la dreapta. Drept urmare se va putea intra de pe Eroilor pe Ștefan cel Mare, dar numai la dreapta și, respectiv, se va putea ieși de pe Ștefn cel Mare spre Eroilor, dar numai cu viraj la dreapta. Va fi un mare pas înainte și se va vedea că strada Ștefan cel Mare arată excelent pe porțiunea care este deja finalizată pe o jumătate a străzii” a mai spus primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, mândru de faptul că un nou proiect demarat în mandatul său dă roade.

Vedeți AICI mai multe imagini, surprinse în urmă cu două săptămâni de reporterul Vocea Timișului, pe șantierul indicat, dar și ”metehnele” descoperite încă dinaintea ”tăierii panglicii”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Kc1R5WUZ3gc&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare