Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO „De-o săptămână-n-coace, Robu nu mai zace”. Încă un şantier predat „la cheie” de primarul Timişoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primăria Municipiului Timişoara se laudă zilnic că „are în atenţie promovarea de programe privind dezvoltarea şi întreţinerea tramei stradale a municipiului, în vederea sporirii confortului cetăţenilor şi asigurării siguranţei circulaţiei auto şi pietonale”.

Motivul este simplu. Marţi, 12 noiembrie 2013, edilul-şef, Nicolae Robu. a fost prezent pe strada Sf. Apostoli Petru şi Pavel pentru a „tăia panglica” la recepţia lucrării de pe acest şantier. Aici s-a realizat un nou covor asfaltic, în lungime totală de 965 de metri şi o lăţime medie de 14 m, între strada Verde şi Calea Sever Bocu.

Lucrările executate au constat în:
– decaparea covorului asfaltic degradat;
– înlocuirea bordurilor;
– au fost realizate egalizări cu beton asfaltic BAD 25 pentru a asigura planeitatea drumului, peste care a fost aşternut un strat de uzura BA 16, în grosime de 6 cm;
– scurgerea apelor se va realiza prin gurile de scurgere existente.

Valoarea lucrării atinge 1.100.000 lei, iar suprafaţa totală pe care s-au executat aceste lucrări este de 14.484 mp. Proiectul a fost dus la bun sfârşit de constructorul SYLC CON TRANS SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare