ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu către Ponta: Dacă doriți perpetuarea USL, treceți, dom’le, de la vorbe la fapte!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Victor Ponta, prezent aseară la Antena 3, le-a transmis liberalilor că nu dorește ruperea USL, dar dacă acest lucru se va întâmpla, el îi va aștepta să se întoarcă pentru a guverna împreună. Ponta nu a uitat să menționeze că dorința sa cea mai arzătoare este înlăturarea lui Traian Băsescu.

În ceea ce privește proiectul USL, Ponta consideră că alianța trebuie să rămână împreună deoarece este varianta cea mai bună pentru cele cinci milioane de români care au votat uniunea social-liberală. Prim-ministrul a precizat și că destinul USL nu va fi hotărât doar de el și de Crin Antonescu, deoarece ei nu sunt singurii care au gândit proiectul în 2011, la masa de descuții vor fi chemați și Dragnea, Stroe și Daniel Constantin.

„Domnul Antonescu m-a sunat joi seară, când eram la Chişinău. L-am sunat după aceea, dar era într-o emisiune. Evident că voi vorbi cu Crin Antonescu. Problema USL nu mai poate fi rezolvată doar de mine şi de domnul Antonescu. Trebuie să ne punem mai mulţi la masă. Sunt cei care au înfiinţat USL: în primul rând primii patru fondatori. Crin Antonescu, Dragnea, Stroe şi cu mine. Apoi ni s-a alăturat Daniel Constantin.   USL a fost votat de 5 milioane de oameni. De aceea nu mai este o chestiune strict Antonescu-Ponta. Dincolo de declaraţiile războinice ale lui Antonescu, am mers pe varianta moderaţiei” a explicat Ponta.

Cât privește mărul discordiei dintre PSD și PNL,numirea lui Klaus Iohannis, în funția de vicepremier Ponta a mărturisit că el și-l dorește pe liberal la guvernare, dar dacă se va rupe USL, se va întâmpla datorită ideii induse de noii consilieri cum că dacă vrei să câștigi președinția trebuie să vii din opoziție. Mai mult, premierul a subliniat că în acordul semnat cu PNL era specificată existența unui singur vicepremier și nu este dispus să meargă în Parlament pentru un singur om.

„Am anunţat din prima zi că mi-l doresc în guvern. Am avut o discuţie cu Iohannis, de care Antonescu ştie, despre ce va face în guvern. Klaus Iohannis a fost pus în balanţă cu Voiculescu. Dacă se va rupe USL, se va rupe din ideea indusă de noii consilieri că dacă vrei să câştigi preşedinţia trebuie să vii din opoziţie, să critici guvernul.    Nu e greu deloc. Am spus că rămânem pe formula actuală. Dacă se vrea o altă formulă, sunt de acord, dar nu mă duc în Parlament pentru un singur om. Ne ducem şi facem o altă structură. În acord era un singur vicepremier. Eu nu pot afla din presă despre restructurare. Dar nu-mi da ultimatumuri. Eu nu răspund la ultimatumuri. Mâine, trebuie să ne aşezăm din nou la masă” a avertizat premierul.

Primarul  Timișoarei, Nicolae Robu, vicepremier PNL la nivel național, nu crede însă adevărul declarațiilor lui Victor Ponta și i-a lăsat prim ministrului un mesaj pe pagina sa de Facebook. Edilul susține că există o discrepanță între ce declară premierul și ce face cu adevărat. Robu lansează și un îndemn către șeful Guvernului: pentru a salva USL trebuie doar să fie numit Iohannis vicepremier iar Crin Antonescu să primească susținerea PSD în alegerile presidențiale din toamnă.

REPLICA LA DECLARATIILE DE DUMINICA DE PE ANTENA 3 ALE D-LUI VICTOR PONTA
D-le Victor Ponta, chiar v
ă simțiți confortabil în discrepanța dintre ce declarați și ce faceți? Păi dacă vreți cu adevărat perpetuarea USL, treceți, dom’le, de la vorbe la fapte! E foarte simplu: nu trebuie decât să supuneți la vot în Parlament propunerile PNL, așa cum sunt ele -cu Klaus Iohannis ca ministru de interne și vicepremier, etc.- și să reiterati angajamentul ca dv personal și PSD îl veți susține în toamnă pe președintele PNL Crin Antonescu în candidatura la Președinția României! Iar dacă vă cramponați ca unul din vicepremieri să fie ministrul de finanțe, și asta se poate rezolva: creați 2 noi posturi de vicepremier -unul oricum ați intenționat să creați- și asociați-le pe unul cu portofoliul de la Agricultură, rezolvând, astfel, problema Daniel Constantin, iar pe celălalt cu portofoliul de la Interne, rezolvând, astfel, problema Iohannis!” a scris Robu pe pagina sa personală de Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore