Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliția Locală, însărcinată de primar să păzească florile de pe Podul Michelangelo

- Advertisement -

Polițiștii locali vor păzi jardinierele cu flori de pe podul Michelangelo, a anunțat astăzi primarul Nicolae Robu. Acțiunea vine după ce, imediat după inaugurare, câteva pesoane au luat ghivecele de flori ce sunt agățate de balustrade și le-au aruncat pe treptele parcului Rozelor. Astfel, de acum înainte, agenții locali vor fi cu ochii atât pe jardinierele cu flori, cât și pe trecătorii care se plimbă peste podul Michelangelo.

“În timpul nopții este pază pentru că, de îndată ce le-am pus, s-au gasit niște indivizi care au aruncat două jardiniere cu flori. Pur și simplu le-au aruncat de la locul lor de pe acea balustradă pe treptele din Parcul Rozelor. în timpul noptii se patrulează, cu atenție, în zona respectiva. Trebuie păzit și șantierul, nu numai jardinierele. Avem în oraș, din pacate, și indivizi certati cu legea, cu bunele maniere, și cu buna crestere. Asta e, noi trebuie să mergem înainte, să le facem față și lor, pentru că în astfel de situatii una din părti cedează. Nu avem voie sa cedăm noi, în niciun caz.”, a anunțat edilul.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore