Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Schimbări ”pe bandă” la Poli. Au reintrat în lot Trandu și Keita, alături de câțiva juniori, dar a plecat Staicu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Absenți la reunirea lotului, care a avut loc ieri, Trandu și Keita s-au prezentat astăzi la antrenamente,alături de colegii lor. Comparativ cu efectivul prezent la reunirea lotului care a avut loc ieri, 7 iulie, în complexul ”Dan Păltinișanu”, astăzi nu s-a mai antrenat Cristi Bărbuț, acesta acuzând probleme musculare în zona mușchilor inghinali. Staff-ul tehnic l-a menajat pe internaționalul de juniori, urmând ca în zilele următoare să i se facă investigații suplimentare pentru a se afla cu certitudine situația lui medicală.

Absent a fost și atacantul Marius Staicu, fotbalistul adus de la Reșița în iarnă urmând să-și rezilieze contractul cu bănățenii în perioada imediat următoare. Fostul ”metalist” a plecat pentru a-și găsi o nouă înțelegere, fiind ofertat atât de echipe de eșalon secund din România, cât și de echipe de același ”rang” din Polonia.
La capitolul ”veniri”, pot fi adăugați și trei dintre tinerii crescuți de Centrul de Copii și Juniori, aceștia făcând parte din generația de juniori C, care a fost finalista ediției 2013-2014 a campionatului național de junori. Este vorba despre Harald Fridrich, Cristian Podină și Andrei Mezin, de acum fiind și ei sub comanda lui Dan Alexa, dar și Balaure, Dragomir, Rogoveanu sau Buzdugan, juniori care, de ieri, s-au antrenat cu echipa mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...