Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei angajați TAROM, arestați pentru FURT din bagajele pasagerilor! Vezi ce furau suspecții din Aeroport

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 7 iulie 2014, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București – Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene ”Henri Coandă” au reținut trei persoane, un bărbat și două femei, bănuite de furt calificat. Oamenii legii au aflat că în perioada 18 – 23 iunie, cei în cauză, cu vârste cuprinse între 46 și 59 de ani, ar fi comis patru infracțiuni de furt calificat din bagajele pasagerilor.

Aceștia sunt bănuiți că, profitând de atribuțiunile lor de serviciu, ar fi ridicat de pe benzile transportoare bagaje sosite cu întârziere. Acestea ar fi fost introduse în Biroul Bagaje Pierdute, unde persoanele bănuite le-ar fi deschis și ar fi sustras din ele aparatură IT, articole vestimentare și de încălțăminte, produse cosmetice și produse alimentare. Ulterior, cei în cauză ar fi pus respectivele bagaje înapoi pe benzile transportoare.

Valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 8.000 de lei. Persoanele în cauză vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, informează Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Pandemia de SARS-CoV-2 a ”decapitat” numărul de pasageri de pe Aeroportul din Timisoara

Anul trecut a fost o catastrofă totală în materie de cifre referitoare la călătorii...