Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei angajați TAROM, arestați pentru FURT din bagajele pasagerilor! Vezi ce furau suspecții din Aeroport

- Advertisement -

Luni, 7 iulie 2014, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București – Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene ”Henri Coandă” au reținut trei persoane, un bărbat și două femei, bănuite de furt calificat. Oamenii legii au aflat că în perioada 18 – 23 iunie, cei în cauză, cu vârste cuprinse între 46 și 59 de ani, ar fi comis patru infracțiuni de furt calificat din bagajele pasagerilor.

Aceștia sunt bănuiți că, profitând de atribuțiunile lor de serviciu, ar fi ridicat de pe benzile transportoare bagaje sosite cu întârziere. Acestea ar fi fost introduse în Biroul Bagaje Pierdute, unde persoanele bănuite le-ar fi deschis și ar fi sustras din ele aparatură IT, articole vestimentare și de încălțăminte, produse cosmetice și produse alimentare. Ulterior, cei în cauză ar fi pus respectivele bagaje înapoi pe benzile transportoare.

Valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 8.000 de lei. Persoanele în cauză vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, informează Poliția Română.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore