ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pesediştii din Timiş anunţă că Grindeanu trebuie lăsat să guverneze. Cum cataloghează mişcările de stradă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de oameni au protestat aseară în centrul Timişoarei pentru a 13-a zi la rând, cerând demisia guvernului Grindeanu, care a adoptat OUG 13 privind modificarea Codului Penal seara. Deşi actul a fost abrogate prin OUG 14, timişorenii care au ieşit în Piaţa Victoriei susţin că actualul executiv nu mai este credibil. În antiteză cu opiniile din stradă, primarii PSD şi preşedinţii de organizaţii locale ale social-democraţilor şi-au exprimat susţinerea totală pentru guvernul Grindeanu, despre care spun că trebuie să fie lăsat să pună în aplicare programul de guvernare al PSD.

“Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș, iar noi și colegii noștri din județ avem mare încredere în el, îl susținem total, îl sprijinim în orice situație. Primarii și președinții de organizații locale au transmis foarte clar că își doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârșit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete și vor să se continue în același mod. (…) Colegii noștri susțin pe bună dreptate că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 și așteaptă noi măsuri din partea Guvernului. Am primit semnale clare din partea asociațiilor profesionale și sindicale din educație, sănătate și administrație care sunt foarte mulțumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu și care, la rândul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a declarat preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore