Pesediştii din Timiş anunţă că Grindeanu trebuie lăsat să guverneze. Cum cataloghează mişcările de stradă

Date:

Mii de oameni au protestat aseară în centrul Timişoarei pentru a 13-a zi la rând, cerând demisia guvernului Grindeanu, care a adoptat OUG 13 privind modificarea Codului Penal seara. Deşi actul a fost abrogate prin OUG 14, timişorenii care au ieşit în Piaţa Victoriei susţin că actualul executiv nu mai este credibil. În antiteză cu opiniile din stradă, primarii PSD şi preşedinţii de organizaţii locale ale social-democraţilor şi-au exprimat susţinerea totală pentru guvernul Grindeanu, despre care spun că trebuie să fie lăsat să pună în aplicare programul de guvernare al PSD.

“Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș, iar noi și colegii noștri din județ avem mare încredere în el, îl susținem total, îl sprijinim în orice situație. Primarii și președinții de organizații locale au transmis foarte clar că își doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârșit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete și vor să se continue în același mod. (…) Colegii noștri susțin pe bună dreptate că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 și așteaptă noi măsuri din partea Guvernului. Am primit semnale clare din partea asociațiilor profesionale și sindicale din educație, sănătate și administrație care sunt foarte mulțumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu și care, la rândul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a declarat preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare