Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateConcurs pentru directori de spitale, la Timişoara. Ce condiţii trebuie să respecte...

Concurs pentru directori de spitale, la Timişoara. Ce condiţii trebuie să respecte cei care vor să conducă Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” și Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două spitale importante din Timișoara au rămas fără directori. Primăria a postat deja pe site-ul său anunțul prin care se face public programul concursului privind ocuparea funcțiilor de manager la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” și Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, care se va desfășura în patru etape.

Cei care doresc să conducă unul din cele două spitale trebuie să prezinte şi un plan de management cu tema „Eficientizarea activităţii desfăşurate de Spitalul… ”. În proiect „se vor acoperi următoarele aspecte: analiza, evaluarea şi eficienţi zarea serviciilor de sănătate furnizate de spital; analiza, evaluarea şi eficientizarea situaţiei economico – financiare a spitalului, vizând inclusiv achiziţiile publice şi planul de investiţii, analiza, evaluarea şi eficientizarea resurselor umane, inclusiv propunerea structurii organizatorice; planul de management pe perioada mandatului”, se transmite pe site-ul PMT.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director se va desfăşură la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D.Loga nr. 1 în perioada 17 -24 martie 2017. Proba scrisă se va desfăşura în data de 22 martie 2017, ora 10.00, iar la ea pot participa doar candidaţii care au fost declaraţi admişi la selecţia de dosare şi care au obţinut cel puţin nota 7 la evaluarea proiectelor de management. Conform criteriilor postate pe site-ul PMT, la concurs se pot înscrie candidaţii care au studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, în specialitate medicină. Candidaţii trebuie să fie cadru universitar sau medic primar şi să fie absolvent al unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, dar şi să aibă o vechime minimă de 5 ani în specialitate studiilor necesare ocupării funcţiei de manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...