Aventură în Parcul Copiilor. Poliţiştii locali, „jefuiţi”de procesul verbal întocmit unei femei care se dădea în leagăn!

- Advertisement -

Au vrut să se relaxeze în Parcul Copiilor, dar au avut parte de o păţanie pe care o pot povesti nepoţilor. O familie din Timişoara va scoate câteva mii de lei din buzunar pentru că… s-a dat în leagăn!

„O femeie de 40 de ani a fost surprinsă în ziua de 12.02.2017, în jurul orei 15.30, în Parcul Copiilor în timp ce folosea un leagăn împreună cu fiul ei de 15 ani. Acesta din urmă a fost avertizat verbal, dar femeia a fost condusă la biroul amenajat în parc pentru a i se aduce la cunoștință prevederile legale și a-i fi întocmit proces-verbal. Aceasta, inexplicabil și la îndemnul soțului ei prezent la fața locului, a smuls din mâna polițistului local actele de constatare a faptei și a fugit, urmărirea ei fiind obstrucționată de soț. A fost reținută de o altă patrulă de polițiști locali în zona străzii Alba Iulia. Nu a scăpat de sancțiunea prevăzută de HCL 371/2007, mai mult, soțul acesteia a fost și el sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 3.000 de lei, deoarece a împiedicat polițistul local să își îndeplinească atribuțiile de serviciu privind legitimarea și luarea măsurilor de întocmire a procesului verbal de constatare a contravenției”, a transmis Poliţia Locală din Timişoara.

Pentru a preveni astfel de incidente pe viitor, direcţia transmite că oamenii care merg în parcuri trebuie să citească cu atenţie instrucţiunile de pe tăbliţele amplasate la intrarea în spaţii de recreere. Dacă aveţi peste 14 ani şi vă tentează datul în leagăn, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să cedaţi poftei, asta pentru că amenzile pot merge până la 1.000 de lei.
„Numai anul trecut au fost aplicate la acest capitol un număr de 268 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.500 lei”, a mai anunţat direcţia din subordinea primăriei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img