Romania-echipa-nationala-de-fotbal

Echipa națională de fotbal a României rămâne și în luna iunie pe poziția pe care a ocupat-o luna trecută, a 12-a, în clasamentul FIFA/Coca-Cola, deasupra unor reprezentative precum Italia, Anglia și Cehia. România are 1086 de puncte acumulate.

Dintre adversarele din grupa de calificare la EURO 2016, Irlanda de Nord, adversara ”tricolorilor” din meciul de peste 9 zile, din preliminariile Campionatului European, ocupă locul 44 (cu 672 de puncte), coborând două poziții față de luna precedentă. Grecii sunt și ei în cădere, naționala elenă coborând un loc, până pe poziția 25 (900 de puncte). Deși nu ocupă un loc ”confortabil”, Ungaria, este singura din grupa României care a reușit să urce în acest clasament, până pe locul 42 (de pe 43), formația selecționerului Pál Dárdai acumulând 685 de puncte. Finlanda ocupă locul 78 cu 410 puncte, în timp ce ultima dintre adversarele din grupă este Feroe, cu numai 318 puncte.

Clasamentul FIFA din luna iunie 2015 este condus, în continuare, de Germania, urmată de Belgia, care a depășit reprezentativa Argentinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.