Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bitdefender lansează provocarea pentru tinerii interesați de programarea în C++

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Concernul român Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea unui proiect de învățare mixtă pentru limbajul C++. Programul se va derula în perioada 22 iunie – 26 iulie 2015 și va avea loc de două ori pe săptămână, lunea și joia, între orele 17:00 și 20:00. Detalii ulterioare vor fi comunicate pe platforma destinată proiectului către cei care se înscriu.

Sesiunile vor fi susținute de dezvoltatori și arhitecți de software din Bitdefender.

“În cadrul Bitdefender TechChallenge studenții își pot completa pachetul de cunoștințe dobândite în facultate și au ocazia să aplice aceste cunoștințe în proiecte, sub îndrumarea profesioniștilor. Deși noua generație de limbaje se bucură în ultima perioadă de o atenție sporită din partea studenților, C++ oferă un important atu la angajare celor care își doresc o carieră solidă în domeniu”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender.

Participanții la Bitdefender TechChallenge vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat la adresa de e-mail student@bitdefender.com, până în data de 17 iunie 2015, inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...