Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hyundai T7S – alternativă mai performantă şi mai bine dotată la tableta Nexus 7

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Chiar dacă nu se numără printre producătorii consacraţi de tablete Android şi nici nu beneficiază de suportul unui gigant cum este Google, Hyundai iese la înaintare cu o ofertă tenantă pentru amatorii de tablete ieftine şi bune.

Chiar dacă vine într-o carcasă cu finisaje mai puţin pretenţioase, tableta Hyundai T7S se face remarcată printr-o platformă hardware puternică şi dotări atractive, care pot fi avute în schimbul unui preţ ce porneşte de la 186 dolari.

Comparată cu rivalul său direct, tableta Nexus 7 cu chipset Tegra 3 la 1.3 GHz, Hyundai T7S foloseşte tot un chipset quad-core, dar de această dată modelul Samsung Exynos 4412 la 1.4 GHz. Cantitatea de memorie RAM a fost dublată la 2 GB, iar pe lângă camera frontală de 0.3 MP avem în plus şi o cameră foto de 5 MP cu funcţie de filmare.

Spaţiul de stocare oferit totalizează 16 GB, din care o parte este rezervat pentru sistemul de operare şi aplicaţiile instalate. Pe lateralul carcasei mai poate fi găsit un slot microSD ascuns în spatele unui capac de protecţie şi conector mini HDMI, prin care putem reda conţinut pe ecranul unui televizor.

Din păcate pe partea de software tableta Hyundai T7S rămâne în dezavantaj, fiind livrată doar cu versiunea Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

La fel ca şi tableta Nexus 7 produsă de Asus, Hyundai T7S dispune de ecran IPS de 7 inch cu rezoluţie 1280×800 pixeli, numai bun pentru web browsing şi multimedia. Totuşi, acumulatorul de 3300 mAh este de capacitate mai mică, fapt ce ar putea induce penalizări la capitolul autonomie. Hyundai T7S compensează însă prin construcţia suplă (numai 1.06 cm grosime) şi greutatea de 311 grame, puţin mai mică decât la tableta Nexus 7.

Chiar dacă nu a fost confirmat un preţ cert, Hyundai T7S va costa cel mai probabil sub 1.000 lei. Sursa:go4it.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare