Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațiePrietenii animalelor la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

Prietenii animalelor la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cadrul proiectului” Să știi mai multe, să fii mai bun”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 Timișoara a organizat astăzi, 02.04.2013, ziua intitulată” Prietenii animalelor”.

Cu această ocazie, doamna director Oana Cârstoiu a invitat ca parteneri la activitățile desfășurate Asociația Salvatorilor Voluntari RESCUE- TM, care împreună cu Bella, Gero și Popeye, 3 minunați câini de salvare, i-au învățat pe cei mici că prietenii cei mai buni ai omului sunt ei, câinii. S-au desfășurat exerciții simulative de căutare-salvare canină, preșcolarii fiind dornici de a fi descoperiți și” salvați” de prietenii patrupezi. În încheierea activităților, a avut loc un exercițiu de dresaj, în care cei trei protagoniști cu lăbuțe le-au demonstrat copiilor cât sunt de abili și pregătiți pentru situații de urgență.

” În urma acțiunii de astăzi, declară doamna director Oana Cârstoiu, copiii au fost instruiți, educați în spiritul protecției mediului înconjurător și al animalelor, fie ele domestice sau sălbatice, direcție pe care o vom urma în toată săptămâna” Să știi mai multe, să fii mai bun”, cât și în restul anului școlar. Zilele următoare vom fi prieteni ai sănătății, prieteni ai plantelor, iar în final prieteni ai mult așteptatei primăveri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Parada Costumelor ECO la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

  ” Astăzi am dovedit că și deșeurile pot prinde viață.” Pornind de la această...

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara au plantat pomi fructiferi în curtea grădiniței. – UN OMULEȚ, UN POMULEȚ

Conform unei tradiții românesti, fiecare om trebuie să planteze măcar un pom în viața...

Peste 100 de elevi azi în vizită la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara

“Şcoala altfel” la Poliţia de Frontieră ,  in cadrul programului „Să ştii mai multe...