DSCN2526

În cadrul proiectului” Să știi mai multe, să fii mai bun”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 Timișoara a organizat astăzi, 02.04.2013, ziua intitulată” Prietenii animalelor”.

Cu această ocazie, doamna director Oana Cârstoiu a invitat ca parteneri la activitățile desfășurate Asociația Salvatorilor Voluntari RESCUE- TM, care împreună cu Bella, Gero și Popeye, 3 minunați câini de salvare, i-au învățat pe cei mici că prietenii cei mai buni ai omului sunt ei, câinii. S-au desfășurat exerciții simulative de căutare-salvare canină, preșcolarii fiind dornici de a fi descoperiți și” salvați” de prietenii patrupezi. În încheierea activităților, a avut loc un exercițiu de dresaj, în care cei trei protagoniști cu lăbuțe le-au demonstrat copiilor cât sunt de abili și pregătiți pentru situații de urgență.

” În urma acțiunii de astăzi, declară doamna director Oana Cârstoiu, copiii au fost instruiți, educați în spiritul protecției mediului înconjurător și al animalelor, fie ele domestice sau sălbatice, direcție pe care o vom urma în toată săptămâna” Să știi mai multe, să fii mai bun”, cât și în restul anului școlar. Zilele următoare vom fi prieteni ai sănătății, prieteni ai plantelor, iar în final prieteni ai mult așteptatei primăveri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.