Mărțișoare pentru cea mai dragă ființă

0
1690

 

Din dragoste pentru mama, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr 14 din Timișoara, împreună cu tăticii lor, au confecționat mărțișoare din materiale reciclabile.
” I-am invitat pe tătici să ne fie alături în acestă acțiune, spune d-na director Oana Cârstoiu, pentru a le da prilejul atât copiilor cât și tăticilor să le ofere mamelor un mărțișor emoționant și afectiv, acum că 1 Martie se apropie. Tăticii au răspuns pozitiv la această invitație, împreună cu cei mici realizând mărțișoare surpriză pentru iubitele mămici. Cu acestă ocazie ne-am dorit să îi conștientizăm pe părinți că implicarea în educația celor mici poate îmbrăca diverse forme, astăzi fiind una din ocaziile în care colaborând cu copiii lor într-un ambient familiar, au creat și au învățat, iubindu-și mamele”.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.