Michael Bolton revine pentru a cincea oară în România

0
1896

Michael-BoltonArtistul Michael Bolton revine pe scenă în România. Pe data de 16 mai 2013, începând cu ora 20:00, fanii artistului îl vor putea vedea live la Sala Palatului din Bucureşti.

Michael Bolton a cucerit, de-a lungul timpului, inimile fanilor şi fanelor cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied” sau “When a Man Loves a Woman”, iar acum, pentru a cincea oară, artistul revine în România. Cel mai recent spectacol susţinut de el în ţara noastră a fost în Constanţa, în 2010.

Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri, a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii.

De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King.

În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Biletele pentru concertul din 16 mai 2013 sunt disponibile în reţeaua Eventim, cu preţuri cuprinse între 80 de lei şi 780 de lei la VIP.
sursa:1music.ro

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.