Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriO nouă scenă la Get EXITed REVOLUTION Festival!

O nouă scenă la Get EXITed REVOLUTION Festival!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima zi a festivalului debutează cu recitalul trupei locale F.U.N. care le va oferi amatorilor de head banging un show exploziv de Funk Rock Jazz. Imediat vor urma FACE TODAY cu al lor Indie Garage Rock şi o porţie de horror punk alături de cei de la RAISING HELL. I’M THE TRIP aduc cu ei o porţie de alternative rock cât se poate de ispititor, după care scena va fi acaparată de fetele de la REPLICUNTS din Belgrad, care vor face show cu punk-ul lor irezistibil. Steagul scenei autohtone de black metal va fi purtat de AKRAL NECROSIS, care vor fi urmaţi de formaţia WAR ENGINE din Novi Sad, ce abordează stilul Trash Crossover. Sound-urile punk vor fi din nou în centrul atenţiei cu prilejul recitalului VOX POPULI, iar ultima trupă care va încânta spectatorii în prima zi a festivalului cu post punk este ANEMIC DISCO.

Unicii reprezentanţi ai surf-rock-ului made in România, GRAVE FOR SALE, vor deschide cea de-a doua zi a festivalului, apoi spectatorii vor avea parte de HTETHTHEMETH, o formaţie ce îşi descrie sound-ul ca fiind „inuman“. Războinicii heavy metal – ului din Novi Sad, THUNDERSTEEL vor continua asediul, după care CO@13 vor oferi la faţa locului o porţie sănătoasă de nu metal. Fanii hardcore nu vor avea niciun moment de respiro, căci FACEPLANT vor intra şi ei pe scenă, urmaţi de trupa DOWNSTROY din Kikinda. Amatorii de trash metal vor avea ocazia să dea din cap alături de PUTRID BLOOD, care vin din Šid. FALSE REALITY vor fi şi ei prezenţi cu o tură de death metal, iar trupa care va încheia ostilităţile la această scenă este SPINECRUSHER, cu un recital de deathrash metal.

Momentele de linişte dintre concertele trupelor vor fi umplute cu sound-uri grele şi extreme oferite de DJ.

Abonamentele early bird costă 49 de lei și se pot cumpăra până în data de 25 mai, urmând ca după aceea, ele să coste 69 lei, pentru ambele zile de festival. Biletele valabile pentru o singură zi vor fi puse în vânzare la data de 25 mai, la preţul de 39 lei, urmând ca la faţa locului, preţul acestora să crească. Biletele pentru Get EXITed! Revolution Festival sunt disponibile online la myticekt.ro şi eventim.ro sau la librăria Diverta (Iulius Mall). Mai multe informaţii despre acest eveniment se găsesc la revolutionfest.ro şi pe pagina de Facebook a EXITed! Revolutionfestival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Impuls Fabric: spectacole de acrobatie, dans si muzica in cartier, la inceput de octombrie

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și Institutul Francez din Timișoara organizează...

Festivalul Artelor Timisorene, gata de debutul editiei a VI-a. Vezi programul!

Festivalul Artelor Timișorene aduce, în cadrul celei de-a șasea ediții, momente de dans și...

R:EVOL:UTION Festival, nominalizat pentru The Best Medium – Sized Festival

Cea mai recentă ediție a R:EVOL:UTION Festival, care a adunat peste 25.000 de vizitatori...