Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieȘcoala Generală nr. 24 va reprezenta județul Timiș la Concursul național de...

Școala Generală nr. 24 va reprezenta județul Timiș la Concursul național de EDUCAȚIE RUTIERĂ

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 20 mai 2015, la Timisoara s-a desfășurat faza judeţeană a concursului naţional “Educaţie rutieră – Educaţie pentru viață”, organizat de Inspectoratul Şcolar Timiş în colaborare cu Poliţia Rutieră a județului. Concursul s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Timişoara.

Opt echipaje reprezentative ale școlilor timișene au participat la această competiţie, a căror ”arbitri” au fost, ca de fiecare dată, poliţiştii – cei care au dat startul competiţiei fie că a fost vorba de probele practice, fie de cele teoretice. Elevii din gimnaziu au avut de parcurs două probe şi anume:
1. Parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon;
2. Respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul şcoală.

Cu multă emoţie dar şi cu îndemânare, elevii au trecut cu brio cele două probe. Echipa care s-a clasat de această dată pe primul loc a demonstrat că educaţiei rutiere îi trebuie acordată importanţa cuvenită mai ales că este vorba de viaţa copiilor. Pe primul loc s-a clasat Școala Gimnazială Nr. 24 Timişoara, locul doi a fost ocupat de Școala Gimnazială Şag, locul 3 a fost ocupat de Școala Gimnazială Nr. 30, iar celelalte școli participante au primit câte o menţiune. La nivel de liceu a câștigat echipajul Liceului Tehnologic Lugoj. Şcoala Gimnazială nr. 24 a fost reprezentată de elevii DOBREN SERGIU şi SAVA IULIAN sub îndrumarea profesorului MODRA CRISTIAN.

Profesorul îndrumător al elevilor câștigători, fiind obişnuit cu rezultatele foarte bune atât în calitate de fost sportiv de performanţă cât şi ca antrenor în domeniul care l-a consacrat – kick-box-ul, a declarat: ”Doresc să îi felicit pentru atitudinea şi determinarea de care au dat dovadă. Ne aşteapta o finală foarte grea ce va avea loc în luna iulie la Sfântu Gheorghe, în Covasna, unde va lua startul câte un echipaj din fiecare judeţ. Totodată vreau să mulțumesc doamnei director Lobaza Daniela pentru sprijinul acordat în vederea participării la această competiţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

Posibilă tragedie evitată de jandarmi, la Timişoara! Un tânăr a pus în pericol siguranţa mai multor persoane

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în patrulare pe străzile...