ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Școala Generală nr. 24 va reprezenta județul Timiș la Concursul național de EDUCAȚIE RUTIERĂ

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 20 mai 2015, la Timisoara s-a desfășurat faza judeţeană a concursului naţional “Educaţie rutieră – Educaţie pentru viață”, organizat de Inspectoratul Şcolar Timiş în colaborare cu Poliţia Rutieră a județului. Concursul s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Timişoara.

Opt echipaje reprezentative ale școlilor timișene au participat la această competiţie, a căror ”arbitri” au fost, ca de fiecare dată, poliţiştii – cei care au dat startul competiţiei fie că a fost vorba de probele practice, fie de cele teoretice. Elevii din gimnaziu au avut de parcurs două probe şi anume:
1. Parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon;
2. Respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul şcoală.

Cu multă emoţie dar şi cu îndemânare, elevii au trecut cu brio cele două probe. Echipa care s-a clasat de această dată pe primul loc a demonstrat că educaţiei rutiere îi trebuie acordată importanţa cuvenită mai ales că este vorba de viaţa copiilor. Pe primul loc s-a clasat Școala Gimnazială Nr. 24 Timişoara, locul doi a fost ocupat de Școala Gimnazială Şag, locul 3 a fost ocupat de Școala Gimnazială Nr. 30, iar celelalte școli participante au primit câte o menţiune. La nivel de liceu a câștigat echipajul Liceului Tehnologic Lugoj. Şcoala Gimnazială nr. 24 a fost reprezentată de elevii DOBREN SERGIU şi SAVA IULIAN sub îndrumarea profesorului MODRA CRISTIAN.

Profesorul îndrumător al elevilor câștigători, fiind obişnuit cu rezultatele foarte bune atât în calitate de fost sportiv de performanţă cât şi ca antrenor în domeniul care l-a consacrat – kick-box-ul, a declarat: ”Doresc să îi felicit pentru atitudinea şi determinarea de care au dat dovadă. Ne aşteapta o finală foarte grea ce va avea loc în luna iulie la Sfântu Gheorghe, în Covasna, unde va lua startul câte un echipaj din fiecare judeţ. Totodată vreau să mulțumesc doamnei director Lobaza Daniela pentru sprijinul acordat în vederea participării la această competiţie”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore