Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePatru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara! La competiția organizată de Primăria Timişoara s-au înscris inițial șase candidați.

În urma analizei dosarelor depuse, comisia de concurs a decis respingerea a doi candidați, care nu îndeplineau condițiile de vechime și de studii, cerute prin anunțul de concurs.

Urmează proba de testare a competențelor lingvistice, în data de 10 februarie. Ambele probe sunt eliminatorii. Astfel, cei care vor fi declarați admiși vor da apoi proba scrisă, în 14 februarie.

Este un concurs riguros pentru că ne dorim ca cel care va ocupa funcția de director al Poliției Locale Timișoara să reformeze instituția și să o aducă mai aproape de cetățean, să avem polițiști locali care ies mai des din birouri și ajung în cartiere, acolo unde sunt problemele reale ale oamenilor. Apoi, avem o mare provocare și în digitalizarea instituției, care să ușureze interacțiunea între poliție și cetățeni”, a spus primarul Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare