Se caută COMORI în Pădurea Verde! Ziua ”norocoasă”: 13 iunie!

Date:

Elevii claselor a VI-a și a VII-a de la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” și de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara vor căuta indicii care să îi conducă la rezolvarea unui mini-rebus cu ajutorul diverselor specii de plante și animale existente în fauna şi flora țării noastre.

Proiectul ”Nature Hunters” realizat cu sprijinul financiar al YouthBank se desfăşoara cu voluntari din cadrul Asociaţiei Altitudine Filiala Banat, elevi în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timişoara.

YouthBank este un program de educaţie si antreprenoriat social, coordonat la nivel local de Asociaţia Bee Active și la nivel național de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Parteneri Locali: Arimpex, Librăriile Cărtureşti şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

Activităţile YouthBank Romania sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

Elevii au aflat despre acest eveniment-concurs în cadrul unor prezentări care au avut loc în cele două licee în data de 10 iunie 2015. În continuarea concursului de cautare de comori se va desfășura premierea, echipele câștigătoare fiind răsplătite cu medalii, tricouri, insigne și alte premii.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare