Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieSe caută COMORI în Pădurea Verde! Ziua ”norocoasă”: 13 iunie!

Se caută COMORI în Pădurea Verde! Ziua ”norocoasă”: 13 iunie!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Elevii claselor a VI-a și a VII-a de la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” și de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara vor căuta indicii care să îi conducă la rezolvarea unui mini-rebus cu ajutorul diverselor specii de plante și animale existente în fauna şi flora țării noastre.

Proiectul ”Nature Hunters” realizat cu sprijinul financiar al YouthBank se desfăşoara cu voluntari din cadrul Asociaţiei Altitudine Filiala Banat, elevi în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timişoara.

YouthBank este un program de educaţie si antreprenoriat social, coordonat la nivel local de Asociaţia Bee Active și la nivel național de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Parteneri Locali: Arimpex, Librăriile Cărtureşti şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

Activităţile YouthBank Romania sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

Elevii au aflat despre acest eveniment-concurs în cadrul unor prezentări care au avut loc în cele două licee în data de 10 iunie 2015. În continuarea concursului de cautare de comori se va desfășura premierea, echipele câștigătoare fiind răsplătite cu medalii, tricouri, insigne și alte premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiş! Peste 100.000 de copii din judeţ, încep astăzi şcoala!

Aproximativ 3 milioane de elevi și preșcolari au început astăzi școala. Peste 100.000 sunt...

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu puțin timp în urmă, că...

Actiune de ecologizare a judetului Timis de Ziua Internationala a Curateniei. Vino si tu!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează, împreună cu Direcția Silvică Timiș și...