ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Actiune de ecologizare a judetului Timis de Ziua Internationala a Curateniei. Vino si tu!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează, împreună cu Direcția Silvică Timiș și Asociația ”Viitorul în Zori” (Let’s Do It, Romania!) acțiunea ”Mișcare pentru un mediu curat” pe data de 21 septembrie 2019.

Dacă vrei și tu să faci parte din echipele de voluntari care vor curăța județul Timiș de deșeuri, ești invitat pe data de 21 septembrie 2019 la Ziua Internațională a Curățeniei, cea mai mare mișcare de implicare socială din lume, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie.

Activitatea are la baza Protocolul de colaborare încheiat între Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Tineretului și Sportului, Regia Națională a Pădurilor-Romsilva, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, Asociația Viitorul în Zori (Let s Do It România!), Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Poliția Română și Jandarmeria Română.

Voluntarii sunt așteptați sâmbătă, 21 septembrie, la ora 10:00, în fața Muzeului Satului Bănățean din Timișoara, unde vor fi împărțiți pe echipe și vor primi saci și mânuși pentru strângerea deșeurilor din Pădurea Verde.

Cei care doresc să contribuie la strângerea de deșeuri din alte zone împădurite ale județului sunt rugați să se adreseze organizatorilor evenimentului pentru comunicarea locurilor de întâlnire.

Acțiunea se realizează cu ocazia Zilei Mondiale de Curățenie, marcată în acest an pe 21 septembrie la nivel global. Anul trecut, 158 de țări din întreaga lume au participat la Ziua Mondială de Curățenie, adică 11 milioane de voluntari care au strâns 88.500 tone de deșeuri. Mișcarea ”Lets Do It, World!”, organizatorul evenimentului World Cleanup Day (Ziua Mondială de Curățenie), a luat naștere în 2008, atunci când Estonia a organizat prima ”Zi de Curățenie Națională” și a reușit să mobilizeze 50.000 de voluntari într-o singură zi. România este parte din rețeaua internațională ”Lets Do It World!” încă de la început, fiind a patra țară care a organizat o acțiune națională de curățenie. Comunitatea s-a dezvoltat în ultimii 10 ani și numără astăzi 150 de țări cu experiență sau care vor organiza pentru prima oară o ”Zi de Curățenie Națională”.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore