Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mizeria de nedescris din Timisoara ar putea fi starpita cu ajutorul politistilor „in civil”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii care patrulează în civil ar putea fi soluția care să ducă la păstrarea curățeniei în Timișoara. Aceasta este ideea primarului urbei de pe Bega, care a inițiat un sondaj pe această temă.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a demarat, în urmă cu câteva zile, campania ”Timișoara Curată”, o campanie care presupune scoaterea pe străzi a circa 250 de angajați ai societăților care aparțin de primărie. Oamenii au fost obligați să pună mâna pe mături, lopeți și altele pentru a face Timișoara ”lună”, fapt ce s-a și întâmplat, parțial, în zona centrală. Însă ”luna” nu a durat prea mult datorită unor cetățeni lipsiți total de bun-simț.

Pentru a împiedica repetarea acestui fenomen, liberalul din fruntea municipalității a inițiat un sondaj pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia dorește să afle dacă timișorenii ar agrea ideea ca polițiști în civil să patruleze prin capitala Banatului pentru a aplica sancțiuni drastice celor care fac mizerie.

”SONDAJUL NR. 13 pe 2019

A început campania TIMIȘOARA CURATĂ. Se face curat în forță, peste tot. Intrați pt detalii pe link.

Dar, curățenia trebuie și păstrată! Sunteți de acord ca polițiști în civil să aplice amenzi drastice celor ce aruncă pe jos mucuri de țigări, hârtii, plasticuri etc., respectiv produc, în orice mod, mizerie?”, a scris Robu pe pagina sa.

Mai sunt sase zile până la închierea sondajului, unde puteți vota mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare