Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de sancţiuni în fiecare săptămână. Poliţia rutieră a dat peste 1.000 de amenzi doar în ultimele patru zile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 11-14 noiembrie 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Oamenii legii au întocmit 9 dosare penale conducătorilor de autovehicule care nu posedau permise de conducere, erau sub influenţa băuturilor alcoolice sau conduceau autovehicule neînmatriculate. Au aplicat 1.110 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 230 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 529 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 44 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, vehiculelor, nerespectarea regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi pentru depăşirea limitelor de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Au mai fost retrase 29 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare