Profitând de pauza competiţională, Poli îşi testeză juniorii. Meciul de la Cluj nu se mai joacă

0
622

Următorul joc oficial pentru elevii lui Şunda va avea loc pe 22 noiembrie 2013, fapt determinat de amânarea etapei cu numărul 15 a Ligii I întrucât astăzi şi marţi are loc „dubla” România – Grecia, pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia 2014.

Deşi se stabilise iniţial că Poli va juca la Cluj o partidă amicală, în compania celor de la C.F.R., meciul a „picat”, motiv pentru care bănăţenii au ales să joace două teste importante în „sânul” clubului.

Joi seara a avut loc prima întâlnire de acest gen, unde Şunda a dorit testarea mai multor jucători din cadrul lotului în vederea completării primei formaţii „ştirbite” de accidentări şi suspendări. Astfel, pe arena ”Dan Păltinişanu”, a avut loc un joc-test între echipa de seniori a clubului şi o selecţionată de juniori a alb-negrilor. Scorul final a fost 1-0 pentru ”cei mari”, reuşita aparţinându-i, poate incredibil, lui Furtado – jucătorul contestat vehement de public pentru lipsa de randament de care dă dovadă, în minutul 57.

Şunda a folosit următorul prim „11”: Andrei Filip (junior A) – J. Dragomir, Bocşan, Bălace, Marovic, V. Dragomir, Trandu, Boldea, Keita, Balaure, Furtado. În repriza a doua au mai intrat Rusu, Postolache, Moldovan şi Ruiz.

În team-ul juniorilor, coordonat de Octavian Benga, au evoluat: Pap – Motreanu, Kovacs, Iazji, Cherecheş, Scheau, Dalea, Stoichescu, Semenea, Livan, Rus. După pauză au jucat Coca, Biriş, Mărginean, Sturz, Fridrich, Oprea, Simionov, Totici, Sorescu, Velcotă, Lică şi Vâlceanu.

De asemenea, sâmbătă, 16 noiembrie 2013, începând cu ora 11:00, în complexul ”Dan Păltinişanu”, se va disputa încă un meci-şcoală, accesul publicului fiind permis ;i liber.

Următorul joc oficial al celor de la Poli Timişoara a fost programat pentru data de 22 noiembrie 2013, contra moldovenilor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida va începe la ora 19:00 şi va fi transmisă în direct de DolceSport.

Spune-ţi opinia civilizat!