Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii din Timişoara trag un nou semnal de alarmă. „PIETONI, ATENŢIE!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 14 noiembrie 2013, în jurul orei 16:45, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe Calea Stan Vidrighin din Timişoara. Odată ajunşi la faţa locului, „rutieriştii” au stabilit că A. Dalia, de 22 de ani, din oraşul de pe Bega a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, din direcţia străzii Diaconu Coresi spre strada Cerna, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului G. Leontina, de 45 de ani, care traversa strada neregulamentar prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ:
• Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!
• Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!
• Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi (trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.
• După coborârea din mijloacele de transport în comun, aşteptaţi plecarea acestora din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!
• Nu traversaţi în fugă strada!
• Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!
• Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare