ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Taifunul Haiyan a luat peste 4.460 de vieţi, arată un bilanţ ONU

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Calamitatea ce a lovit arhipeleagul cu rafale de până la 235 de kilometri pe oră a fost inclusă în categoria a cincea.Oraşul Tacloban, de pe insula Leyte, este una dintre cele mai afectate, unde apă potabilă şi curentul electric lipsesc, iar hrana este raţionalizată.

Conform surselor, „La 13 noiembrie, guvernul a raportat că 4.460 de persoane au murit”, a declarat Biroul coordonării afacerilor umanitare al Naţiunilor Unite (OCHA). De asemenea, peste 1.000 de persoane sunt date dispărute.

În prezent, furtuna are un diametru de circa 1.800 de kilometri şi se deplasează cu o viteză de 39 de kilometri pe oră.

sursa foto:mondonews.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore