Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Maria Grapini: „Cred că UE trebuie să comunice urgent ce măsuri va lua în problema refugiaților”. De ce se teme europarlamentarul pentru cetățenii români

- Advertisement -

Fără îndoială, unul dintre cele mai dezbătute subiecte în momentul de față este cel al crizei refugiaților, care afectează întreaga Europă. Europarlamentarul Maria Grapini a luat cuvântul în ieri, 2 septembrie, în ședința de plen a Grupului Politic S&D, susținând că Uniunea Europeană trebuie să reacționeze prompt.

„Cred că UE trebuie să comunice urgent și clar ce măsuri va lua în problema refugiaților. Știu că grupul nostru are problema solidarității în centrul doctrinei, dar, în același timp, trebuie să recunoaștem că cetățenii din țările noastre au temeri legate de siguranța lor, se tem că bugetele naționale vor fi afectate de primirea în adăposturi a refugiaților. De aceea cred că trebuie un plan pe termen mediu pentru migrație, pe tema refugiaților”, a spus Maria Grapini.

„Instituții internaționale ca ONU și NATO trebuie să se implice în această mare criză a umanității. În plus, trebuie să se comunice precis cum este asigurată siguranța europenilor la ei acasă”, a conchis europarlamentarul Maria Grapini, cu referire la criza refugiaților.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore