AcasăStiriSportBC Timișoara, bilanț pozitiv după etapa austriacă a pregătirii. Ce își dorește...

BC Timișoara, bilanț pozitiv după etapa austriacă a pregătirii. Ce își dorește antrenorul Dragan Petricevic

BC Timișoara a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o înfrângere contra campioanei Gussing Knights, în fața căreia a cedat la doar 3 puncte, scor 81-78 (21-20, 18-18, 23-18, 19-22). Chiar dacă nu au putut conta pe Bogdan Popescu și Hristo Nikolov, ușor-accidentați, alb-violeții au condus cu două puncte înaintea intrării în ultimul minut de joc, însă au primit un coș de trei puncte care a răsturnat soarta partidei.

„Avem două accidentări, nu grave, însă am preferat să nu riscăm și i-am trimis pe cei doi acasă. Am o imagine clară asupra echipei: a fost o perioadă cu efort mare, cu antrenamente, jocuri și deplasări, nu lungi, dar totuși deplasări. Și cu Gussing am jucat bine, deși am pierdut”, a declarat Dragan Petricevic.

În ciuda faptului că au până acum un bilanț pozitiv în jocurile de pregătire, cu trei victorii și două înfrângeri, antrenorul lui BC Timișoara a spus că principala țintă este omogenizarea echipei. „Am venit în cantonament cu gândul să jucăm, să lucrăm la omogenitate și am reușit în parte. Avem șapte jucători noi și trebuie să muncim în continuare. Au fost lucruri bune, dar și altele pe care le vom îndrepta în perioada următoare, una cu mai puține meciuri, în care ne vom căuta prospețimea fizică, dar și psihică”, a specificat Dragan Petricevic, potrivit site-ului oficial al lui BC Timișoara.

Luni, 7 septembrie, de la ora 18, BC Timișoara o va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad, atunci când va fi prezentat și lotul pentru sezonul 2015-2016.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente