Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu anunta de la Viena ca Timisoara e pe trend. Pe cine dojeneste

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Ultimele zile de iarnă l-au prins pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în Viena, acolo unde ia parte la o conferinţă pe tema multiple precum: locuri de joacă, locuri de plimbare, noi principii urbanistice, mobilitate urbană, transport în comun, energie, calitatea aerului, parcuri, zone pietonale şi smart city. După ce a postat pe Facebook mai multe filmuleţe în care le face dedicaţii duşmanilor săi, Nicolae Robu le-a explicat timişorenilor ce anume s-a discutat la conferinţa la care ia parte.

„Pot spune că suntem pe trend. Tot ce-am făcut în Timișoara în acești ani de când sunt Primar și ce avem în plan să facem pe viitor se înscrie în ceea ce se consideră în cercuri elevate pe plan internațional că trebuie făcut. Avem nevoie, însă, de resurse financiare uriașe, pt a putea ține ritmul. Ca să vedeți unde ne situăm, vă spun că unii vorbesc pe-aici relaxat, spre exemplu, despre 5-6 miliarde de euro (!!!), pt a-și extinde metroul. Atenție: bani pe care nu-i au în vreo pușculiță, evident și nici în vreo pușculoaie (!!!), dar care pot fi obținuți, în lumea de astăzi, pe diverse formule, când e vorba de proiecte sănătoase. Noi, în schimb -mai bine zis unii dintre noi!- vedem ca pe o fantasmagorie un proiect de 500 milioane – 1 miliard euro întins pe 10 ani, proiectul de metrou. Repet, poate nu până în 2030 se va realiza un astfel de obiectiv în Timișoara, deși eu cred că da, dar certamente el va fi făcut. Iar o administrație publică locală, trebuie, pe de o parte, să acționeze în imediat -pentru asta este, de regulă, evaluată-, iar pe de altă parte, să gândească dincolo de imediat, pe termen mediu și lung, vizionar!”, a scris Robu pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare