Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRobu, din Portugalia, aruncă BOMBA: "Cristiano Ronaldo ar putea băga bani la...

Robu, din Portugalia, aruncă BOMBA: „Cristiano Ronaldo ar putea băga bani la Poli Timişoara!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După câteva zile petrecute în Spania, edilul timişorean Nicolae Robu a ajuns luni, 31 martie, în Portugalia. Acesta nu stă degeaba pe meleaguri străine şi pare să fi găsit în sfârşit soluţia perfectă în ceea ce priveşte investiţiile private de la Poli Timişoara. Echipa ce evoluează în prima ligă de fotbal a României va fi listată la Bursă, iar 49 la sută din acţiunile acesteia vor fi preluate de un consorţiu de societăţi comerciale din Portugalia, condus de cel mai bun fotbalist al lumii – Cristiano Ronaldo.

Cu o avere ce depăşeşte 130 de milioane de euro, Ronaldo – supranumit şi CR7 – este unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti în activitate, fiind depăşit doar de Messi şi David Beckham. Fotbalistul care evoluează la Real Madrid nu a declarat nimic despre scurta întrevedere cu Robu, însă edilul Timişoarei se declară extrem de încântat. „Am discutat în prealabil, a fost o discuţie de doar câteva minute. Sportivul s-a arătat dispus să investească o sumă importantă în clubul nostru. Mi-a spus că-i place Poli că are culorile precum cele ale lui Real Madrid. Vrea să păstrăm echipa în Liga I, iar din vară o parte din jucătorii de la FC Porto vor ajunge la echipa noastră. Nu pot să vă spun prea multe deocamdată, dar la întoarcerea spre Timişoara voi venni însoţit de două domnişoare trimise de Ronaldo, pentru a vedea exact despre ce este vorba şi ce putem noi oferi” a scris Robu pe Facebook.

Contactat telefonic, primarul Capitalei Banatului a declarat pentru Vocea Timişului că astăzi este 1 aprilie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare