ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mircea Dobre, PSD: PDL şi Andreea Paul nu au înţeles nici până acum că tăierile de pensii şi salarii nu pot aduce bunăstare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Nu este deloc surprinzător, mai ales că şeful PPE, Joseph Daul, a declarat la conferinţa PDL că este un susţinător puternic al politicii de austeritate. Numai aşa putem găsi o explicaţie pentru tupeul de a da lecţii de bună guvernare. Andreea Paul (foto) uită că PDL este responsabil de dispariţia a peste 100.000 de firme, de pierderea a peste 530.000 de locuri de muncă şi de condamnarea la sărăcie a peste 1 milion de români” acuză Dobre.

„Traian Băsescu şi PDL şi-au mascat incompetenţa în spatele unei crize economice decontate de români. La doi ani de la moţiunea de cenzură care a demis guvernul surogat al lui Traian Băsescu, România a recuperat peste 80.000 din locurile de muncă pierdute de fosta guvernare şi a creat premisele unei dezvoltări economice echilibrate. România are astăzi cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, de 3,5%, dar şi cea mai mică rată a inflaţiei din ultimii 24 de ani, de 1,55%. Guvernul condus de Victor Ponta a fost cel care a redus TVA la pâine, măsură care a însemnat scăderea, pentru prima dată, a preţului pâinii la raft. Acest tip de măsuri de relaxare fiscală vor continua şi în alte domenii, precum cel al cărnii sau al alimentelor de bază. Însă cel mai important este că Guvernul condus de Victor Ponta a crescut semnificativ rata de absorbţie a fondurilor europene, de la 14,91% la preluarea guvernării, la peste 34% cât este în prezent” a mai spus deputatul PSD.

„Constat cu surprindere că eşecul economic al guvernării Băsescu-PDL este depăşit cu uşurinţă de Andreea Paul, unul dintre responsabilii pentru creşterea TVA la 24% şi pentru tăierile de pensii şi de salarii. România ar fi avut mai mult de câştigat dacă Andreea Paul s-ar fi opus cu aceeaşi vehemenţă atunci când colegii săi au redus indemnizaţiile pentru mame sau atunci când au introdus impozitul forfetar„, a declarat Mircea Dobre.

„Astăzi, România are un Guvern care aplică măsuri fiscale cu impact pozitiv asupra firmelor, dar şi asupra românilor. Avem responsabilitatea ca, la finalul celor patru ani de mandat, să lăsăm în urmă o economie competitivă la nivelul Uniunii Europene, dar şi o societate în care fiecare cetăţean să câştige mai bine şi să beneficieze de servicii publice la standarde apropiate de cele din ţările dezvoltate. Creşterea salariului minim la 900 de lei de la 1 iulie 2014, creşterea salariilor profesorilor debutanţi şi acordarea burselor lunare de 670 de lei pentru medicii rezidenţi sunt măsuri prin care Guvernul doreşte ca românii să simtă în buzunar efectele creşterii economice. Indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, pentru prima dată în 7 ani, este o altă măsură de repartizare echitabilă a creşterii economice” a adăugat deputatul, care nu menţionează şi care este puterea de cumpărare a românilor, la ora actuală.

„Rezultatele şi măsurile guvernamentale din ultimii doi ani urmăresc cu precădere creşterea nivelului de trai şi dezvoltarea economică. Statisticile seci pe care le prezintă obsesiv Andreea Paul nu pot vorbi în numele celor care beneficiază de pe urma măsurilor guvernului condus de Victor Ponta”, a mai spus deputatul PSD Mircea Dobre, care uită că şi de la preluarea puterii de către PSD s-au închis şi încă se ai închid sute de societăţi comerciale lunar, iar numărul real al şomerilor, atât cei indemnizaţi cât şi a celorlalţi este într-o continuă creştere.

Foto:romanialibera.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore