AcasăStiriPoliticaSenatoarea Gorghiu le cere pesediştilor să ia atitudine faţă de excluderea lui...

Senatoarea Gorghiu le cere pesediştilor să ia atitudine faţă de excluderea lui Grindeanu din PSD. Apelul făcut

Senatoarea PNL Alina Gorghiu critcă dur lipsa de reacţie din PSD faţă de situaţia premierului Sorin Grindeanu, căruia ieri i-a fost retras sprijinul politic. Astăzi, Grindeanu a fost exclus din PSD, ca urmare a unei decizii a CEx, însă niciun membru al PSD Timiş nu a ieşit public să îşi exprime susţinerea faţă de fostul şef de partid. Doar pe Facebook o parte din pesedişti şi-au postat imagini cu teamgrindeanu, în semn de susţinere faţă de premier.

„Faptul că prim-ministrul se manifestă în premieră ca şi om politic şi scoate mizeria de sub preş mă face să cred că există o mică speranţă să scăpăm de domnul Dragnea de pe scena politică. Revenind la curajul politic şi la filiala PSD Timiş, nu am cum să nu remarc că în afară de o excepţie şi anume tânărul deputat Simonis că se tace foarte frumos. Am să vă spun din ce punct de vedere imediat. S-au rezumat să spună că îl susţin pe Sorin Grindeanu şi atât. Asta nu e o reacţie responsabilă de oameni politici. Le cer să iasă să spună dacă sunt de acord cu criza politică în care PSD ne duce. Dacă sunt de acord cu instabilitatea generată de hotărârile conducerii PSD despre care nu am văzut un cuvânt de critică la niciunu. Nici la domnul Dobra, nici la ceilalţi parlamentari nu am văzut să spună sunt incorecte hotărârile PSD sau dimpotrivă, sunt corecte şi le susţin şi poate nu îl mai vor pe domnul Grindeanu aici. Nu am văzut de asemenea niciun fel de cuvânt dacă sunt de acord ca acest executiv condus de un prim-ministru din Timiş să fie înlocuit cu un prim-ministru din Teleorman, dacă e să dăm crezare surselor. Aştept totuşi reacţii pentru că în campanie umblau cu acest program de guvernare care nu are niciun fel de legătură cu realitatea. Nu mi se pare că e foarte mult curaj în Timiş”, a spus Gorghiu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente