Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţia Locală, la nivelul următor. Cum luptă împotriva hoţilor de buzunare cu …hârtii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Greu de prins şi mai greu de condamnat pentru furt, hoţii de buzunare care îşi fac de cap în vehiculele Regiei Autonome de Transport Timişoara par să fie de nestrârpit. Controalele efectuate de Poliţia Locală în mijloacele de transport în comun se dovedesc a fi adesea fără rezultat, motiv pentru care oamenii legii au decis să schimbe abordarea.

„Poliția Locală Timișoara demarează, începand de astăzi, o campanie de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, aceasta pe langă patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban și acțiunile fulger cu efective mărite organizate de echipe mixte de polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. Astfel, în urma aprobării în cadrul Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timișoara, începand de astăzi polițiștii locali vor împărți în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora pliante informative cetățenilor pentru a ști cum să se ferească de hoții din buzunare și poșete, fiind informați totodată cu privire la modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate. De asemenea, sunt prezentate și cateva sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT. Cetățenilor le sunt puse la dispoziție prin intermediul acestor pliante și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara. Acest demers de informare a populației vine ca o completare la acțiunile efectuate în ultima perioadă, Poliția Locală Timișoara fiind permanent preocupată de stoparea acestui fenomen pe raza Municipiului nostru”,a transmis Poliţia Locală.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare