Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul se va desfășura la sala „Banu Sport” de lângă stadionul „Dan Păltinişanu” în organizarea clubului local MP Sport şi în colaborare cu SCM Timișoara.

Vor fi antrenamente de consolidare a elementelor tehnice de bază (pasare, dribling, aruncare la coș) pentru grupele U10 și U14, precum și ședințe de perfecționare a procedeelor tehnice specifice postului de joc pentru limitele de vârstă U15 și U17.

Directorul tehnic al campului este Dragan Petricevic, antrenor principal și manager al prim-divizionarei masculine SCM Timișoara, coordonator a fost desemnat Radenko Toroman, acesta urmând să se ocupe de jucători alături de antrenorii Sergiu Paşca, Alexandru Miron și Aref Kaed-Bey.

Totodată, la camp vor fi prezenți o parte dintre „leii” de la SCM Timișoara pentru discuții libere cu cei mici despre baschet. Sunt disponibile la înscriere 80 de locuri, o atenție sporită fiind acordată respectării regulilor de distanțare fizică.

Mai exact, grupele vor avea cel mult zece jucători, va fi realizat un triaj epidemiologic la intrarea în sala de antrenament, va fi măsurată temperatura participanților și a celor implicați în organizare, masca va fi purtată înainte și după antrenamente, în timpul pauzelor de hidratare va fi impusă o distantă minimă de doi metri, dezinfecția mâinilor la intrarea și la ieșirea din sală va fi obligatorie, la fel și cea a mingilor după folosire, cu mențiunea suplimentară că în timpul antrenamentelor fiecare jucător având propria minge.

Campul este deschis micilor practicanților de baschet, indiferent de clubul la care sunt legitimați.
Înscrierea se face accesând link-ul https://mpsport.ro/mp-sport-skills-development-camp-2020/ sau apelând numărul de telefon 0733361342 (antrenor – Sergiu Paşca).

Vă reamintim, între secția de baschet din cadrul SCM Timișoara și clubul MP Sport a fost stabilit recent un acord de colaborare pe mai multe planuri, de la trecerea grupei juniorilor sub 16 ani sub comanda antrenorului Radenko Toroman până la schimburi de experiență la nivelul antrenorilor, asistența reciprocă în diverse probleme de natură sportivă și elaborarea comună a unor planuri de pregătire pentru juniori.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă din turul Ligii Naționale de...