bc-timisoara

Sâmbătă seara, „Leii din Banat” au un nou meci în Liga Naţională. De această dată, adversarul va fi unul „la îndemână”, Farul Constanţa – echipă situată pe penultimul loc în clasament.

„Marinarii” au câştigat un singur meci în actuala stagiune motiv pentru care „Coach” Petricevic cosideră că meciul din această seară nu are voie să le pună probleme elevilor săi. “Meciul cu Farul vine într-un moment mai mult decât potrivit, adică după trei înfrângeri frustrante. În primele două partide, cu Ploieştiul şi cu Mureşul, dar şi în spre final cu Steaua, am avut şansa victoriei, însă am pierdut într-o manieră care lasă sechele oricărui sportiv. Dorinţa a fost foarte mare, dar aşa cum am spus de la început timpul nu-mi este un aliat. Echipa a înregistrat progrese vizibile în ceea ce priveşte jocul şi unitatea băieţilor în jurul unui scop comun, fără ca ele să fie însoţite de rezultate, iar asta ne apasă foarte tare pe toţi” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara, înainte de confruntarea de sâmbătă.

O parte dintre alb-violeţi se confruntă cu probleme medicale, motiv pentur care vor fi menajaţi. Farul vine la Timişoara cu Georgian Păun, baschetbalist împrumutat chiar de la BC Timişoara, acesta fiind în actualul sezon unul dintre cei mai buni jucători din lotul dobrogenilor, având o medie de 11,8 puncte şi 6,0 recuperări/meci.

Inaugurată la precedentul joc de pe teren propriu, simbolica aruncare de start va fi dată de această dată de un personaj foarte popular. Este vorba despre cel mai înalt jucător din istoria baschetului timişorean, Zsigmond Bobroczkyi – 2,18 metri – care a jucat pentru Timişoara în anii ’80, în perioada în care „leii” făceau pasul cel mare spre prima ligă.

Foto:facebook.com/baschetclubtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.