Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De Dragobete, „Dragostea nu are vârstă”. Copii şi bunicii vor demonstra asta, luni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Luni, 24 februarie 2014, începând cu ora 10:30, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.4 din Timişoara (str. C.A. Rosetti nr. 6) se va desfăşura acţiunea „Dragobete – dragostea nu are vârstă”.

Beneficiarii Centrelor de zi „Sf. Arh. Mihail şi Gavril”, „Sf. Constantin şi Elena” şi Alzheimer din cadrul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoaneler Vârstnic – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara şi copiii de la Grădiniţa PP nr. 4 sărbătoresc împreună ziua de „Dragobete”.

Sărbătoarea autohtonă a dragostei este un prilej de a aduce împreună generaţii diferite, dar şi un strop de bucurie în inimile copiilor şi vârstnicilor.

Împreună, copii şi bunici pregătesc pentru eveniment un program artistic cu poezii, cântece şi dansuri populare şi moderne.

Foto:interferente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare