Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa „Poli” pe ultima sută. Vineri se joacă finala la baschet

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

402394_348508521921335_2054993354_nStudenţii Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică din cadrul Universităţii „Politehnica” din Timişoara care s-au înscris în competiţia „Cupa Poli”, la disciplina baschet, îşi dispută vineri finala. Partida are loc începând cu ora 9:30 în balonul de la Baza 2.

Competiţia pe latura baschetbalistică a „Cupei Poli” a ajuns la ultimul act. Marea Finală se dispută mâine între Scorpionii Timişoara şi ASU Politehnica Timişoara, după ce ambele au trecut, în faza precedentă a competiţiei, de Street Heroes. Dacă „Scorpionii” s-au impus primii, cu scorul de 99-45, cei de la ASU au dispus de „eroi” cu 98-32, o diferenţă ceva mai mare.

Finala de vineri, 22 martie 2013, se joacă în balonul de la Baza 2 a Politehnicii şi va începe de la ora 9:30.

Cupa „Poli” se află la ediţia cu numărul 16 şi promovează ideea de competiţie, spiritul de echipă, comunicarea şi fair-play-ul, participanţii având posibilitatea să îmbine efortul fizic cu cel intelectual. La finalul competiţiei, cei mai buni se vor bucura, pe langă evoluţia personală, şi de premii semnificative oferite din partea sponsorilor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare